De kleine porties dieet, ook wel de baby food ‘ – dieet, is een nieuwe, interessante manier om gewicht te verliezen. Het idee is dat je eet kleine porties voedsel vele malen per dag in plaats van de gebruikelijke grote maaltijden 2 – 3 keer per dag dat we meestal doen in Amerika. Het doel was om te eten minder calorieën door het lichaam om te laten wennen aan minder eten in het algemeen.

Het goede nieuws is dat dit dieet echt werkt.

De “baby food-dieet’ is een stuk flexibeler dan de meeste populaire diëten, want u bent vrij om de speciale voedsel dat je eet zoals je ziet past. Het is niet moeilijk om geschikt voor dit type voeding in uw levensstijl. En dat is altijd een sleutel als u wilt “stick it out” totdat je verliest gewicht.

Hier zijn een aantal manieren om te integreren dit dieet aan uw dagelijkse routine:

 

vervangen van alles te babyvoeding dieet

1. De “extreme” – benadering is volledig vervangen van al uw maaltijden met babyvoeding. Met deze methode zijn om te eten een potje, of te dienen, van babyvoeding 14 keer per dag. Dus, als u tot 14 uur op een dag, u zal hebben om te eten een potje babyvoeding ieder uur van ‘ s morgens tot bedtijd.

2. Als u volg een goed dieet de meeste van de tijd, en je hoeft alleen maar om slash een paar honderd calorieën een paar kilo te verliezen, kan je gewoon vervangen snacks met potjes van babyvoeding. Alle andere maaltijden blijven hetzelfde.

3. Als u een over het algemeen hoog-calorie dieet, kunt u vervangen door één of meer grote maaltijden met potjes van babyvoeding. Dus, als je de neiging te veel te eten in de avond, u wilt een normale ontbijt en lunch, maar kiezen voor babyvoeding in de avond.

Natuurlijk, de keuze om die maaltijd te vervangen met babyvoeding is geheel aan u. In het einde, een dieet is eigenlijk alleen maar simpele wiskunde – hoeveel calorieën u consumeren op een dagelijkse basis?

Als u consumeren meer calorieën dan normaal, zal je uiteindelijk ofwel het onderhouden van uw gewicht, of het verkrijgen van gewicht.

Als u een schuine streep de calorieën, je gewicht te verliezen op de lange termijn, als uw lichaam zich moet verminderen uw lichaam massa te overleven om te consumeren minder calorieën. Tenzij u met behoud van veel water gewicht, calorie-reductie is meestal genoeg om de daling van het gewicht van een persoon door een paar kilo.

Er zijn geen strenge richtlijnen als het gaat om de kleine portie voeding. In tegenstelling tot andere diëten, zoals het Atkins Dieet of het South Beach Dieet, je zal niet veel doen van metingen, maar ik moedig u aan om te meten wat er in je gewone maaltijden, en wat er in je babyvoeding mini-maaltijden, gewoon om ervoor te zorgen dat u niet meer dan het toegewezen calorie-inname voor de dag.

Als je de neiging hebben te veel te eten als je op dieet, het meten van voedsel is nog meer van vitaal belang voor uw succes. Als je niet meten, het is gemakkelijk voor het plegen van de veelvoorkomende fout van te denken dat een portie is een “kleine” — zelfs als het niet zo.

Als u geen expert bent in het visueel meten porties en porties, een keuken, een schaal en een set van standaard cups zal uw leven een stuk makkelijker.

En weer, loop van de tijd zult u in staat om het ontwikkelen van een verhoogde vaardigheid in het visueel meten van de porties, en je hoeft niet te vertrouwen op uw keuken weegschaal langer, maar tot die tijd komt, gebruik maken van uw meetinstrumenten.

Als u wilt, kunt u ook investeren in een kleine digitale keuken weegschaal. Ik vind dit handige apparaat zeer handig als ik ga koken. Nu, als u niet wilt dat het meten van baby-voeding op alle, kan je gewoon kopen commerciële babyvoeding. Maar dat moet een laatste redmiddel, als ik raden dat u uw eigen baby eten thuis.

De Theorie Achter het babyvoeding Dieet

 

babyvoeding dieet

Er is niets revolutionair of vernieuwend, over het kleine gedeelte van het dieet, in feite, als je kijkt naar referenties online vind je geen grote beroemdheden onderschrijven iets genaamd de babyvoeding dieet. U zult niet vinden van een bigwig wetenschappelijke geesten met de voordelen van het dieet.

Maar wat maakt het dieet speciaal is voor de deugdelijkheid van de theorie achter. De theorie is vrij eenvoudig: als je de controle van uw calorieën, je zult gewicht verliezen maakt niet uit wat. Laat ik duidelijk al snel dat er niets bijzonders over het eten van kleine porties.

En er zijn geen onderdelen in babyvoeding die de snelheid van uw stofwisseling, noch zijn er geen verborgen ingrediënten die ervoor zorgen dat het lichaam meer vet verbranden en suiker.

Het dieet zal leiden tot gewichtsverlies omdat de dieter eet minder calorieën per dag, zonder het gevoel te hunkeren naar voedsel. U zult niet het gevoel hunkeren naar voedsel, want als je gebruik maken van de kleine portie voeding full-time, u zal het eten van een maaltijd per 1-2 uur.

Het babyvoeding dieet klinkt misschien een beetje extreem, voor de mensen die het gebruiken om het eten van 3 maaltijden per dag op de gebruikelijke manier, maar dit dieet voor u kan werken, omdat je in staat zal zijn om een directe invloed op de hoeveelheid calorieën die u zullen consumeren in een dag. Plus je niet in de verleiding om te eten, snacks, want je zult niet hongerig.

Het is allemaal zo vreemd, vind je niet?